Çanakkale, ekim ayında önemli bir müzik etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Usta sanatçı Mustafa Keser, sevilen eserlerini Çanakkaleli müzikseverler için seslendirecek.
Mustafa Keser Çanakkale’de konser verecek
Mustafa Keser, 30 Ekim 2026 Cuma günü saat 21.00’de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde sahne alacak.
Uzun yıllardır Türk müziğinin önemli isimleri arasında yer alan Mustafa Keser’in Çanakkale konserinde dinleyicilere müzik dolu bir akşam yaşatması bekleniyor.
Biletler satışta
Çanakkale’de gerçekleştirilecek konser için biletlerin Biletix, Bubilet ve Biletinial üzerinden satışa sunulduğu belirtildi.
Müzikseverler, 30 Ekim akşamı Mustafa Keser’in sahne performansını izlemek ve sevilen eserlerini canlı dinlemek için ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde buluşacak.





