Çanakkale mutfağı, hem göze hem de damaklara hitap ederken yöresel lezzetleriyle zengin bir seçenekler sunuyor.
Çanakkale'nin zengin mutfak kültürü, düzenlenen özel bir etkinlikle yeniden gündeme geldi.
Çanakkale Gastronomi Festivali, yöresel yemeklerin, etnik mutfakların ve yerel ürünlerin sergilendiği renkli bir platform olarak gerçekleşti.
Çan Hacı Fatma Bodur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Mutfağı Haftası'nı Yaprak Sarma Festivali ile kutladı.
Çanakkale’de gerçekleştirilen Gastronomi Festivali’ne Bektaş’lı kadınlar damga vurdu.
Her yıl 21-27 Mayıs tarihleri arasında dünya genelinde kutlanan Türk Mutfağı Haftası, bu yıl da Çanakkale'de büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.