Çanakkale bir değerini kaybetti, gastronomi camiası yasta!
Çanakkale bir değerini kaybetti, gastronomi camiası yasta!
İçeriği Görüntüle

Çanakkale'de 1 Eylül 2026 tarihinde başlayacak balıkçılık av sezonu öncesinde Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, balıkçı birlik ve kooperatif başkanları ile bir araya geldi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Kılınç, Su Ürünleri ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü ve teknik personelin katılımı ile yapılan toplantıda 2026-2027 yılı av sezonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, balıkçıların görüş, talep ve önerilerini dinlendi. Sezonun güvenli, verimli ve sürdürülebilir bir şekilde geçirilmesi için yapılabilecek çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında "Ülkemiz ve Çanakkale balıkçılarımıza bereketli ve kazasız bir av sezonu diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

A W776632 03A W776632 02A W776632 05A W776632 04A W776632 01

Kaynak: İHA