Yeşil sahalara geri dönen futbolcular, yeni sezon hazırlıklarına tempolu bir şekilde start verdi.

Antrenman, sporcular ve teknik ekibin moral bulduğu coşkulu bir atmosferde gerçekleşti. Çalışmalar sırasında Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Takım oyuncuları ve kulüp yöneticileri, Arslan’a yeni yaşında sağlık ve mutluluk dileklerini iletti.

Kulüp yönetimi de yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada, tüm takımlara dostluk ve centilmenlik mesajı verdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Fenerbahçe, Dorgeles Nene ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, Dorgeles Nene ile 5 yıllık sözleşme imzaladı
İçeriği Görüntüle

“2025-2026 Futbol Sezonunda mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileriz. Sakatlığın olmadığı, hak edenin kazandığı, centilmence bir sezon temenni ediyoruz.”

Yeni sezona umutla başlayan Çanakkale ekibi, taraftarlarının da desteğini yanına alarak hedeflerini yüksek tuttu. Futbolseverler ise önümüzdeki günlerde oynanacak maçlarını heyecanla bekliyor.

Muhabir: Murat Yüksel