Çanakkale’de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Pazartesi Konserleri”, bu hafta da sanatseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser, klasik müziğin seçkin eserleri ve güçlü yorumlarıyla izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Gecede sahne alan Göktaş ve Recep Ege Altıncıoğlu, sergiledikleri etkileyici vokal performanslarıyla dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Sanatçılara, piyanodaki başarılı yorumlarıyla Larisa Karachevtseva eşlik etti. Üçlünün uyumu, konser boyunca salonu dolduran sanatseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

Program kapsamında, klasik müziğin dünyaca ünlü bestecileri Georg Friedrich Handel, Vincenzo Bellini, C. Fernandez, Salvatore de Curtis ve Eduardo di Capua’nın eserleri seslendirildi. Seçilen repertuvar, hem klasik müziğin evrensel çizgisini yansıttı hem de dinleyicilere farklı dönem ve üsluplardan örnekler sunarak zengin bir müzikal yolculuk yaşattı.

'Boğaziçi’nden Öteye' konseri sanatseverlerle buluştu
'Boğaziçi’nden Öteye' konseri sanatseverlerle buluştu
İçeriği Görüntüle

Konserin öne çıkan anlarından biri ise Türk besteci Ahmet Samim Bilgen’e ait özel bir eserin seslendirilmesi oldu. Eserin piyano eşliği ve düzenlemesi, Doğu Can Hekimoğlu tarafından hazırlanarak izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bu özel yorum, salondaki dinleyicilerden uzun süre alkış aldı.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, güçlü vokaller ve etkileyici piyano yorumları geceye damga vurdu. Geniş ve özenle seçilmiş repertuvarı ile klasik müzik tutkunlarını adeta mest eden konser, izleyicilerden tam not alarak sona erdi.

Ekran Görüntüsü 2025 12 18 091646

Ekran Görüntüsü 2025 12 18 091704

Muhabir: Hülya Öz