Çanakkale’de yazın en renkli etkinliklerinden biri olan Geleneksel Dondurma Şöleni bu yıl da vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Doğan Pastanesi tarafından geleneksel hale getirilen etkinlik, 8’inci yılında yeni adresinde düzenlenecek.

Dondurma şöleni 21 Ağustos’ta

Çanakkale’nin sınırları aşan tescilli lezzeti
Çanakkale’nin sınırları aşan tescilli lezzeti
İçeriği Görüntüle

Pastanenin 8. Geleneksel Dondurma Şöleni, 21 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de yeni açılan Esenler şubesinde gerçekleştirilecek.

Her yıl yoğun ilgi gören etkinlikte vatandaşlara dondurma ikram edilirken, Çanakkalelilerin keyifli bir akşam geçirmesi hedefleniyor.

Tüm Çanakkaleliler davetli

Pastane tarafından yapılan açıklamada, geleneksel etkinliğin bu yıl 8’inci kez düzenleneceği belirtilerek tüm vatandaşlar şölene davet edildi.

Açıklamada, “Geleneksel Dondurma Şöleni 8. yılında! Doğan Pastanesi’nin geleneksel Dondurma Şöleni, bu yıl yeni açılan Esenler şubesinde gerçekleşiyor! 21 Ağustos Cuma 21.00. Tüm halkımız bu lezzetli şölene davetli” ifadelerine yer verildi.

Çanakkale’de dondurma tutkunlarını bir araya getirecek etkinlik, 21 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00’de Esenler’de gerçekleştirilecek.

Kaynak: Haber Merkezi