Sabah olmuş. Pencereden içeri dolan hava ve rüzgarın etkisiyle hışırdayan dalların sesi, mis gibi toprak ve çimen kokusu.

Sabah olmuş. Pencereden içeri dolan hava ve rüzgarın etkisiyle hışırdayan dalların sesi, mis gibi toprak ve çimen kokusu.
Sıcak ve rüzgarlı bir gün olacak belli. Uzun bir gün. Seviyorum yaz mevsimini ve uzun günleri.
İşe yetişme telaşı olmadan akşam ne yiyeceğim derdi olmadan başını o yastıktan o yastığa kendini o koltuktan bu koltuğa yerleştirip tam da  TV de seveceğim bir program arama derdine düşecekken ben...
Derinden derinden duyuyorum seslerini. Daha hiç görmedim kendilerini. Ses var ama görüntü yok bizim kumrularda.
Oldum olası çok severim kumruları ve seslerini. Bana hep çocukluğumu, köy hayatını, bahçeleri, yeni biçilmiş buğday tarlalarını, sarı sarı sıcakları ve daha bilinmeyen birçok güzel şeyleri çağrıştırıyor...
Sustular şimdi, sanıyorum gittiler. Ne olurdu biraz daha ötseydiler, şikayetim yoktu uzunca bir süre daha dinleyebilirim onları.
Gelibolu'da ki evimizin hemen karşısındaki ağacın üzerinde takılırlardı ben sabah kalkıp perdeleri açınca hemen bizim balkona gelirlerdi neşeyle. Tabi ödüllerini de alırlardı bulgur ya da buğday olarak ;)
Sonraları balkonuna yuva yapmaya başladılar... Çanakkale'ye taşınırken ayrılmak zorunda kalınca üzüldüm epey. Getirebilme şansım olsa onları da getirirdim ;)
Burada yeni yeni duyuyorum seslerini ve çok mutluyum. İnşallah yakın bir zamanda kendilerini de görürüm ;)
Gelsinler bakalım Gülcan teyzeleri onları ne mamalarla besler oh oh oh ;)
Öyle... 
Yine nerden çıktı bu kadının nostalji sevdası diyebilirsiniz belki, ama benden hiç gitmiyor ki...
Ne yapayım bu zamana ait değilim belki de, ruhum gönlüm aklım kalbim başka başka diyarlarda geziyor benim ;)
Sizi de götüreyim ister misiniz :)
Biz şimdi bu yazının üstüne açıp oradan bir 
Zekai Tunca - Dediler Zamanla Hep Azalırmış Sevgiler şarkısını
dinleyip sonra nelere küsüp neleri yok sayıp nelerden vazgeçip ne kadar gereksiz boş beleş şeyleri kafaya takıp hayatı kendimize ve etrafımıza nasıl zindan ederizlerimize bakıp boşa geçen zamanlarımızı düşünüp bir daha öyle yapmamaya minnoş bir söz verip yola koyulalım...
Nereye mi?
Söylemem sürpriz ;)
Kendinize çok iyi davranın, görüşmek üzere
Hoş kalın sağlıcakla kalın.