Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Naim Süleymanoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, Kazım Tekin ve Sırrı Özşen adına düzenlenen 13. Hentbol Duayenleri Buluşması, hentbol tutkunları için unutulmaz anlara sahne oldu.

Etkinliğe, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun yanı sıra Hentbol Federasyon Başkanı Uğur Kılıç, Türkiye Hentbol Federasyonu antrenör eğitimcisi Vahit Zorlu, Eski Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, İBB Spor Akademisi Müdürü ve Marmara Üniversitesi eski Öğretim Üyesi Osman Kalyoncu, eski milli hentbolcu Mehmet Ali Çeliksoy gibi hentbol dünyasının önemli isimleri katıldı.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başladı. Kadın ve erkek 18 takımın katıldığı turnuva, Makedonya karmasının sahneye çıkmasıyla başladı. Makedonyalı hentbol oyuncuları, Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'na özel bir hediye takdim ettiler, bu jest duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Turnuva sonunda ise Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Makedonya kadın hentbol oyuncularına dostluk kupasını takdim etti. Bu özel etkinlik, hentbolun bir araya getirdiği duayenlerin bir araya gelmesi ve dostluk bağlarının güçlenmesi açısından anlamlı bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

Haber: Veysel Akın Salkın

Editör: Boğaz Gazetesi