Konser Haberleri

konser haberleri ve güncel konser gelişmeleri, konser ile ilgili tüm video, konser fotoğrafları ve konser haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale Belediyesi'nin Temmuz ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Caz Geceleri, Elif Çağlar'ın unutulmaz performansıyla start aldı.

Gündem

Bursa'da Çakal isimli Tiktok rapçisi, mezun olduğu okulun bahçesinde 6-10 yaş çocuklarına cinsel içerikli şarkı söyledi.

Gündem

Dün akşam gerçekleştirdiği konserin ardından gece saatlerinde göğüs ağrısı şikayeti nedeniyle hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı Haluk Levent, taburcu oldu.

Yerel

Kepez Belediyesi ve Çanakkale Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Dostlar Korosu Türk Sanat Müziği Konseri, büyük ilgi gördü.

Yerel

Çanakkale Belediyesi Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nde faaliyet gösteren Demli Sesler Korusu, yazı müzikle karşıladı.

Kültür ve Sanat

Çanakkale Belediyesi, Haziran ayı kültürel etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir Türk Halk Müziği konserine ev sahipliği yaptı.

Kültür ve Sanat

Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Kültür Evi, yıl boyunca müzik eğitimi alan öğrencilerin katılımıyla düzenlediği muhteşem yılsonu konseri ile...

Gündem

Çanakkkale'de etkinlikler kapsamında saz ve gitar kursiyerleri, Türk Müziği'nin unutulmaz eserleri seslendirdi ve müzikseverlerin kulaklarının pası sildi.

Kültür ve Sanat

Çanakkale Belediyesi, Mayıs ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, Kepez Belediyesi ile birlikte bir Dostluk Konseri düzenledi.

Gündem

Çanakkale Belediyesi Mayıs ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve Çanakkale Belediyesi Hoş Sada Türk Sanat Müziği Korosu tarafından icra edilen...

Magazin

Çanakkale’de gerçekleşen Liselerarası Popüler Müzik Yarışması’nın finalinde sevilen şarkıcı Aydilge sahne aldı.