Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

Çanakkale’de, kadınların vahşice katledenlere karşı tepkiler devam ediyor.  Bir tepki de  İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)  verdi.

Asayiş

Özel halk otobüsünde, yolcuların gözü önünde bıçaklı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti.

Asayiş

İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nun tabancayla öldürülmesiyle ilgili olarak aranan şüpheli, jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş

Bir süre önce araba camı kırma meselesi yüzünden başlayan husumet dün pazar yerinde işlenen cinayetle sona erdi. Gözaltına alınan zanlı...

Asayiş

Kalp krizi olarak bildirilen ancak yapılan inceleme sonucu cinayete kurban gittiği belirlenen adamın ölümüyle ilgili, eşi ve yasak aşk yaşadığı...

Asayiş

Yolcu minibüsü içerisinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tabancayla vurulan 28 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Asayiş

Bir kişi, evinin önünden traktörle geçerken toz kaldırdığı iddiasıyla sürücüyü tüfekle vurarak öldürdü.

Gündem

Ağabey-kardeş ile omuz atma tartışması yüzünden kavga eden 19 yaşındaki genç, bıçaklanarak öldürüldü.

Asayiş

Kadıköy'de evinde öldürülmüş halde bulunan amatör müzisyen Çınar Ersanlı'nın 2 arkadaşı tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan 2 şüpheli...

Asayiş

Günlerdir kendisinden haber alınamayan amatör müzisyen Çınar Ersanlı, evinde elleri ve ayakları bağlı halde öldürülmüş olarak bulundu.

Asayiş

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tartıştığı dini nikahlı eşini vurarak öldüren şahıs daha sonra kendi yaşamına son verdi.

Asayiş

23 gün önce kaybolan adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti hayvanları otlatan kadının bulduğu kemikler ortaya çıkardı.