Çanakkale’nin Lapseki ilçesi, genç yaşta gelen acı bir ölümle sarsıldı.

Zafer Batuhan Özder, elim bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Genç yaşta yaşanan bu vefat, hem ailesini hem de Lapseki halkını yasa boğdu.

Lapseki Genç Yaşta Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Zafer Batuhan Özder’in ani vefatı, ilçede derin bir üzüntüye neden oldu.

Henüz hayatının baharındaki genç Batuhan, çevresi tarafından sevgi dolu, yardımsever ve güler yüzlü kişiliğiyle tanınıyordu. Özder’in vefat haberi kısa sürede Lapseki genelinde büyük yankı uyandırdı.

Lapseki Belediyesi’nden Taziye Mesajı

Lapseki Belediyesi, genç Batuhan’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Belediye Personelimiz Bünyamin Özder’in evladı, merhum Zafer Özder’in torunu, Zafer Batuhan Özder vefat etmiştir. Cenazesi 20 Ekim Pazartesi (bugün) ikindi namazından sonra Gazi Süleyman Paşa Camii’nden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.”

Bu açıklamanın ardından çok sayıda vatandaş, sosyal medya üzerinden Özder ailesine taziye mesajlarını iletti.

Lapsekispor’dan Duygusal Mesaj

Genç yaşta hayatını kaybeden Zafer Batuhan Özder, aynı zamanda Lapsekispor altyapısında futbol oynamış, spor camiasında sevilen bir isimdi. Kulüp, yaptığı paylaşımda duygularını şu sözlerle ifade etti: “Futbol okullarımız dahil olmak üzere tüm yaş gruplarımız ve A takımımızda emek veren, büyüdüğünü an be an gördüğümüz, evladımız, canımız Zafer Batuhan Özder’in elim bir kaza sonucu aramızdan ayrıldığını büyük üzüntü içerisinde öğrendik. Daha söylenecek çok söz olmasına rağmen, kelimeler boğazımıza düğüm oldu. Çok erken oldu. Başımız sağ olsun.”

Cenaze Töreni Bugün Lapseki’de

Silahlı saldırıda yaşamını yitiren uzman çavuş uğurlandı
Silahlı saldırıda yaşamını yitiren uzman çavuş uğurlandı
İçeriği Görüntüle

Merhum Zafer Batuhan Özder’in cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Lapseki Gazi Süleyman Paşa Camii’nden kaldırılacak. Cenazeye, ailesi, yakın dostları, Lapseki Belediyesi çalışanları, Lapsekispor camiası ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Lapseki genelinde çok sayıda kişi, sosyal medya üzerinden taziye paylaşımlarında bulundu. Genç yaşta hayata veda eden Batuhan Özder için paylaşılan ortak cümle “Çok erken gittin Batuhan… Mekânın cennet olsun” oldu.

Muhabir: Murat Yüksel