Mayıs ayının son haftasına girilirken hava sıcaklıklarının artmaya başladığı Çanakkale için hafta sonunun nasıl geçeceği merak edilir oldu. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü kısa bir süre önce 25 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Çarşamba günlerini kapsayan 5 günlük hava yayınladı.

Buna göre yarın hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklar en düşük 15, en yüksek 25 derceler civarında seyredecek. 26 Mayıs Pazar günü kenet merkezinde hava durumu aynı olacak ancak, bazı ilçelerde yağmur sürprizi yaşanabilir!

ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak

Tahminlere göre; Çanakkale’nin doğu ilçelerinde Biga, Çan ve Yenice ilçelerinde gök gürültüsü sağanak yağışlar bekleniyor. Ayvacık, Bayramiç ve Lapseki’de gün çok bulutlu geçecek. Diğer yerlerde ise hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise bir önceki güne göre birkaç derecelik düşüş öngörülüyor. Yeni haftadan itibaren ise sıcaklıkların iyice artışa geçmesi bekleniyor.  Özellikle hafta ortasında 2 dereceler civarına ulaşması tahmin ediliyor.

Muhabir: Veysel Akın Salkın