Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Lapseki Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, içme ve kullanma suyu şebeke hattında gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ilçe genelinde 3 saatlik planlı su kesintisi uygulanacak.
Lapseki’de Sular 3 Saat Kesilecek
Belediyeden yapılan bilgilendirmede, 24 Şubat 2026 Salı günü saat 09.00 ile 12.00 arasında su akışının durdurulacağı belirtildi. Çalışmaların, şebeke hattının daha sağlıklı ve kesintisiz hizmet verebilmesi amacıyla yapılacağı ifade edildi.
Vatandaşlara Tedbir Uyarısı
Yetkililer, su kesintisinden etkilenmemek adına vatandaşların önceden gerekli tedbirleri almalarının önem taşıdığını vurguladı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından suyun kademeli olarak yeniden verileceği bildirildi.
Lapseki Belediyesi açıklamasında ayrıca, gösterilecek anlayış için vatandaşlara teşekkür edildi.





