Bigaspor altyapısında yetişen ve 5 yıldır kulüp forması giyen U-14 takımı oyuncusu Emre Demirtaş, Türk futbolunun dev kulüplerinden Galatasaray tarafından antrenmanlara davet edildi. Genç yetenek, kariyerinde önemli bir adım atarak

İstanbul’daki Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı-kırmızılı ekip ile çalışmalara katıldı.

Galatasaray radarına girdi

Fenerbahçe, Eyüpspor'a konuk olacak
Fenerbahçe, Eyüpspor'a konuk olacak
İçeriği Görüntüle

Futbola Bigaspor altyapısında başlayan Emre Demirtaş, gösterdiği performans ve gelişimiyle dikkatleri üzerine çekti. Uzun yıllardır disiplinli şekilde altyapı eğitiminden geçen genç futbolcunun, Galatasaray gibi üst düzey bir kulüp tarafından davet edilmesi, Bigaspor’un altyapıya verdiği önemin somut bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bigaspor’dan gurur dolu açıklama

Bigaspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gurur duyuyoruz! Futbola kulübümüzde başlayan, 5 yıl boyunca altyapı formamızı başarıyla terleten U-14 takım oyuncumuz Emre Demirtaş, Galatasaray ile antrenmana çıkmak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gitti. Bu gurur verici gelişme, altyapıya verdiğimiz emeğin ve doğru planlamanın bir sonucudur. Geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyoruz. Bigaspor altyapısı; kararlılıkla, inançla ve aynı heyecanla yoluna devam ediyor.”

Kulüp yönetimi, Emre Demirtaş’a başarı dileklerini iletirken, emeği geçen tüm altyapı antrenörlerine de teşekkür etti.

Biga futbolu adına umut verici gelişme

Emre Demirtaş’ın Galatasaray daveti, yalnızca Bigaspor için değil, Biga ve Çanakkale futbolu adına da önemli bir başarı olarak görülüyor. Altyapıdan yetişen genç oyuncuların büyük kulüplerin dikkatini çekmesi, bölgedeki sporcular için de ilham kaynağı oluyor.

Muhabir: Hülya Öz