Eceabat Belediyesi, Çanakkale’de eğitim gören öğrencilere yönelik ücretsiz feribot hizmetinin 2025-2026 eğitim-öğretim yılında da süreceğini açıkladı.

Çanakkale’de 2 farklı yerde deprem
Çanakkale’de 2 farklı yerde deprem
İçeriği Görüntüle

Belediyeden yapılan duyuruda, Eceabat’ta ikamet eden ve eğitimini örgün olarak Çanakkale’de sürdüren ilk, orta, lise ve 25 yaşını doldurmamış üniversite öğrencilerinin feribot geçiş ücretlerinin belediye tarafından karşılanacağı belirtildi.

Öğrencilerin ücretsiz ulaşım desteğinden yararlanabilmeleri için kimlik fotokopisi, ikametgâh belgesi, öğrenci belgesi ve Gestaş öğrenci kartı ile birlikte en geç 26 Eylül 2025 mesai bitimine kadar Eceabat Belediyesi Sosyal Hizmetler Memurluğuna başvurmaları gerekiyor.

Belediye, belirtilen tarihten sonra yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceğini, ancak ikinci yarıyıl başlangıcında ilan edilecek tarihlerde tekrar başvuru imkânı sağlanacağını duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi