Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde uzun yıllardır taksicilik yapan ve ilçe halkı tarafından sevilen isimlerden biri olan Mustafa Peker’in vefatı üzüntü yarattı.
Lapseki halkından Nazik Peker’in eşi, Selim Peker, Hanife Çakır, Ayşe Işıldak ve Sevgi Gülen’in babaları olan taksici Mustafa Peker, hayatını kaybetti. Peker’in vefat haberi ailesi, yakınları ve meslektaşları başta olmak üzere ilçe genelinde büyük üzüntüyle karşılandı.
Lapseki’de Gözyaşlarıyla Uğurlanacak
Merhum Mustafa Peker’in cenazesi bugün öğle namazının ardından Lapseki Yeni Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.
Lapseki’de taksicilik yaparak birçok vatandaşa hizmet eden Mustafa Peker’in, güler yüzü ve yardımsever kişiliğiyle tanındığı ifade edilirken, vefatı ilçe esnafı ve taksici camiasında da derin bir boşluk yarattı.
Başsağlığı Mesajları Paylaşıldı
Peker ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletilirken, vatandaşlar merhuma Allah’tan rahmet diledi.
Merhum Mustafa Peker’e Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Lapseki halkına başsağlığı diliyoruz.






