Bu yıl 23-25 Mayıs tarihlerinde ÇOMÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan etkinliklerde, ünlü şarkıcılar sahnede hayranlarıyla buluşacaktı. Etkinlik kapsamında, 23 Mayıs'ta Türk pop müziğinin genç ve başarılı ismi Zeynep Bastık, 24 Mayıs'ta Mert Demir, ve 25 Mayıs'ta rap müziğin yükselen yıldızlarından Anıl Piyancı, ÇOMÜ'de hayranlarıyla buluşacaktı. Ancak, ÇOMÜ'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, bu konserler ileri bir tarihe ertelendi.

Spor ve Bahar Şenlikleri kapsamındaki 23-24-25 Mayıs 2024 tarihli Dardonas Şenliklerinin ertelendiği ÇOMÜ'nün resmi internet sitesinde paylaşıldı. ÇOMÜ'nün paylaşımına göre, '' Spor ve Bahar Şenlikleri kapsamındaki 23-24-25 Mayıs 2024 tarihli Dardonas konserleri yakın bir tarihe ertelenmiştir'' denildi.

ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak

Ayrıca ertelenen Bahar Şenlikleri, ileri bir tarihte yapılacak olan Dardanos Konserleri ÇOMÜ öğrencilerine, mezunlarına ve personellerine ücretsiz olacağı bildirildi.

Editör: Boğaz Gazetesi