Çanakkale’de balık tezgahlarına olan ilgi yaz mevsimiyle birlikte artarak devam ediyor. Özellikle mangal yapmak isteyen vatandaşların tercihi yine balık oluyor. Mevsimsel balıklara olan ilginin sürdüğü kentte, balık severler taze ürünlere yöneliyor.

Balıkçılar, sıcak havalara talebin olduğunu belirtti.

Uzmanlar ise balığın hem sağlıklı hem de ekonomik bir protein kaynağı olduğuna dikkat çekerek, tüketimin artırılması çağrısında bulunuyor.

Reel Kesim Güven Endeksi Temmuz ayında 0,5 arttı
Reel Kesim Güven Endeksi Temmuz ayında 0,5 arttı
İçeriği Görüntüle

Çanakkale Balık Halinde sardalye 250, çipura 450, sargoz 400, karagöz 250, mercan 300, levrek 750 ve zargana 400 liradan satılıyor.

Whatsapp Image 2025 07 28 At 13.59.55 (4)

Whatsapp Image 2025 07 28 At 13.59.55 (3)

Whatsapp Image 2025 07 28 At 13.59.55

Muhabir: Murat Yüksel