Cenaze törenine Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Ercüment Furuncu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Kaya Üzen, eski DYP Çanakkale Milletvekili Nevfel Şahin ve çok sayıda Çanakkaleli katıldı. Ayhan'ın ailesi, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Ayhan'ın cenazesi, Çanakkale'deki Necip Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.  

ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak

Ayhan'ın Siyasi Kariyeri
Süleyman Ayhan, öğretmenlik kariyerinin ardından 19. Dönem Çanakkale Milletvekili olarak mecliste görev yapmıştı. Ayhan, Rahmi Özer, Hamdi Üçpınarlar ve Nevfel Şahin ile birlikte Çanakkale'yi TBMM'de temsil etmişti. Siyasi kariyeri boyunca bölgesine önemli katkılarda bulunmuş ve çeşitli sosyal projelere imza atmıştı. Doğru Yol Partisi'nin 1991 seçimlerinde elde ettiği başarıyla TBMM'ye giren Ayhan, Süleyman Demirel liderliğinde aktif bir siyaset izledi. Demirel'in başkanlığındaki DYP, 1991'de yapılan genel seçimlerde %27 oy oranıyla birinci parti olmuş ve Sosyal Demokrat Halkçı Parti ile koalisyon hükümeti kurmuştu.

Muhabir: Fırat Gür