Rütbe terfi töreni, Polis Denizevi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programla gerçekleştirildi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Başladı
Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programda bir konuşma yapan Çanakkale İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumuz Türk Polis Teşkilatımızın çatısı altında büyük bir özveri ve gayretle mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan 35 personelimiz bulundukları rütbeden bir üst rütbeye terfi ile mükafatlandırıldı. Arkadaşlarımızdan beklentilerimiz ve alacakları sorumluluklar arttı. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İlimiz ve ülkemizin huzuru için çalışmaya, 7/24 sahada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeni Rütbeler Törenle Takıldı
Rütbe Terfi Programı, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başta olmak üzere, emniyet müdür yardımcıları tarafından bir üst rütbeye terfi eden personele rütbeleri takıldı. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.