Milli forma için 26 sporcu Güzelyalı’da ter döktü
Milli forma için 26 sporcu Güzelyalı’da ter döktü
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla siyah-beyazlıların mağlubiyet serisi de devam etti. Kartal, ligde 8 ve Türkiye Kupası’nda 2 olmak üzere oynadığı son 10 karşılaşmada yenilgi almadı. Bu süreçte Beşiktaş, Süper Lig’de Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor ve Kayserispor’u mağlup ederken; Samunspor, Gaziantep FK, Trabzonspor ve Eyüpspor ile de berabere kaldı. Kara Kartal, kupada ise Fenerbahçe ve Ankara Keçiörengücü karşısında galip geldi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç içinde ve müsabakanın sona ermesinin ardından yaptıkları tezahüratlarla transferlerin gecikmesine tepki gösterdi.
Beşiktaş taraftarı, ‘Transferler nerede?’ ‘Serdal Adalı, Beşiktaş nerede?’, ‘Yönetim istifa’ ve ‘Transfer yapmayın bırakın gidin’ tezahüratlarıyla yönetime tepkilerini dile getirdi.

Kaynak: İHA