Kurum içi tayinler kapsamında görev yeri değişen şefler için Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’nde veda programı düzenlendi.

Yapılan atamalar neticesinde; Karaköy Orman İşletme Şefliği görevini yürüten Şevki Koç, Çanakkale Orman İşletme Şefliği’ne, Dalaksuyu Orman İşletme Şefliği’nde görev yapan Semih Kenar, Lapseki Orman İşletme Şefliği’ne, Evciler Orman İşletme Şefliği’nde görevli Mustafa Önal ise Kirazlı Orman İşletme Şefliği’ne atandı.

Çanakkale çarşıda 'iğne atsan yere düşmez'
Çanakkale çarşıda 'iğne atsan yere düşmez'
İçeriği Görüntüle

Yeni görev yerlerine uğurlanan işletme şefleri için düzenlenen programda, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne verdikleri emek ve özverili çalışmalar dolayısıyla teşekkür plaketleri takdim edildi. Plaketler, Bayramiç Orman İşletme Müdürü Cengiz Cihan ile İşletme Müdür Yardımcıları Evren Arık ve Onur Kartoz tarafından verildi.

Törende konuşan İşletme Müdürü Cengiz Cihan, görev süresi boyunca kurumun çalışmalarına önemli katkılar sunan işletme şeflerine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’nde görev yaptığınız süre boyunca göstermiş olduğunuz değerli katkılar ve özverili çalışmalarınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Başarılarınızla iz bıraktığınız bu kurumdan yeni görev yerlerinize uğurlanırken, bundan sonraki görevlerinizde de aynı azim, kararlılık ve sorumluluk bilinciyle hizmet edeceğinize yürekten inanıyoruz. Yeni görev yerlerinizde sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.”

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda programında, mesai arkadaşları da tayini çıkan işletme şeflerine iyi dileklerini iletti. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona ererken, Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, kurumsal dayanışma ve hizmet anlayışının yeni görev yerlerinde de başarıyla sürdürüleceğine olan inançlarını dile getirdi.

600944064 18100383040747998 2729282539442583918 N

Muhabir: Hülya Öz