Çok seviyoruz onlarsız yapamıyoruz, sürekli zam gelse de asla vazgeçemiyoruz.

Çok seviyoruz onlarsız yapamıyoruz, sürekli zam gelse de asla vazgeçemiyoruz.
Tabi ki de toplu taşımadan bahsediyorum.
Her gün sürekli işe, okula,  çarşıya, pazara, gezmeye, eve, şuraya, ya da buraya gitmek için kullandığımız olmazsa olmazımız canımız ciğerimiz göz bebeğimiz toplu taşıma araçlarından bahsediyorum.
Şu aralar ben sadece hafta sonları kullanıyorum çünkü hafta içi işe yürüyerek gidip geliyorum.
Tataaaammm eve yürüme mesafesinde iş buldummm nasıl mutluyum anlatamam.
Amma ve lakin toplu taşımayı kısa süreli kullandığım zamanlarda bile birçok malzeme toplayabiliyorum.
Hay Allah Ah bu ben nasıl bir çekim alanım varsa artık alnımda dert anası dert dinlenir filan mı yazıyorsa ne bilmiyorum yanına oturduklarım ya da yanıma oturanlar başlıyorlar bana sorunlarını anlatmaya.
Hastalığını anlatanımı istersiniz yoksa eşiyle arasındaki ailevi sorunları anlatanımı?
Ben de öyle dinliyorum arada yorum katıyorum kendi fikrimi söylüyorum. Bir süre sonra yollarımız ayrılıyor bir daha karşılaşır mıyız bilmem ama bildiğim gördüğüm gözlemlediğim kadarıyla insanların halini anlatmaya derdini dökmeye ihtiyacı var. 
Önceleri mahallelerde komşu ilişkilerinde insanlar birbirleriyle dertleşir halleşir birbirlerine destek olup kendilerince sorunlarına çözüm bulmaya çalışırlardı.
Maalesef günümüzde bırakın komşuluk ilişkilerini aile ilişkileri bile sekteye uğradığı için insanların bir kısmı büyük bir açmazın içinde bocalayıp durmakta, içinden feryat etmekte duyabilene aşk olsun...
İnsanların anlaşılmaya ihtiyacı var... Bunu yakınlarından göremeyince çözümü dışarda aramayı tercih ediyorlar bu hiç tanımadıkları kişiler olsa bile... Belki de böylesi daha kolaylarına geliyor da olabilir... Ama işi dozunda bırakmak gerekir diye düşünüyorum, yoksa bazıları işi daha öteye götürüp sosyal medyada filan kendilerine dert ortağı, yaren arıyorlar ve ne yazık ki birçoğunun sonu hüsran oluyor.
Dolandırıcıların tuzağına düşenler, kandırılanlar bir hayli fazla zannımca...
Bana anlatın benden zarar gelmez.
Tipinizi tarif etmem adınızı vermem azıcık sır küpüyümdür.
Neyse dönelim toplu taşımaya, kadın şoförlerimiz çoğalıyor ve bu durum benim çok hoşuma gidiyor. Hepsi birbirinden şeker, nazik ve duyarlılar sağ olsunlar.
Sayılarının çoğalmasını diliyorum.
Kadınların elinin değdiği her şey güzelleşiyor çünkü.
Kadınlara iyi ve olumlu yönde fırsat verilirse ellerinden kurtulacak hiç bir şey yoktur diye düşünüyorum.
Erkek şoförlerin bazıları da kendilerine nezaket yönünden kadın şoförlerimizi örnek alırsalar eğer Çanakkale yolları güllük gülistanlık olur en kısa zamanda...
İyileri ve iyi işler yapanları yardımsever olanları sorulan sorulara kabaca değil kibarca cevap verenleri seviyoruz sayıyoruz yolları açık olsun diyoruz...
Diğerleri bizden uzak olsun her daim.
 
Sevgiyle kalın hoş kalın.
Sürekli yazamasam da her zaman aklımdasınız sevgili okurlar gönlüm sizlerle...
Daha sık görüşebilmek dileğiyle iyi ki varsınız.