Çanakkale'deki depremde hasar ya da ihbar bulunmuyor Çanakkale'deki depremde hasar ya da ihbar bulunmuyor

6. Nike Filo Komutanlığı tarafından organize edilen bu anlamlı etkinlik, bölgedeki kahramanların ve ailelerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağladı. Yemek programına, Ayvacık Kaymakamı Salih Sak'ın yanı sıra Garnizom Komutanı Hava Savunma Yarbay Fatih Şahin, Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Ahmet Yakın, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Arslantaş ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Koç gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, şehit aileleri ve gaziler de bu özel davete iştirak ederek, birlikte unutulmaz bir gün geçirdiler.
Yemek programı sırasında, Kaymakam Sak tarafından yapılan konuşmada, bu tür etkinliklerin önemi vurgulandı ve şehit aileleri ile gazilere olan minnet ve saygının dile getirildi. Garnizon Komutanı Hava Savunma Yarbay Fatih Şahin'e ve emeği geçen tüm personele teşekkür edilerek, etkinliğin düzenlenmesindeki katkıları için özel bir vurgu yapıldı.
Bu anlamlı buluşma, şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarını anmak ve onlara olan vefa borcumuzu göstermek adına büyük bir önem taşıyor. Ayvacık ilçesinde düzenlenen bu özel yemek programı, birlik ve beraberliğin güçlendirilmesine ve kahramanlarımıza olan minnetimizin ifade edilmesine vesile oldu.

Editör: Boğaz Gazetesi