Ligin son haftasında Etilispor ile karşılaşacak olan Saraycıkspor, rakibinin maça çıkmama kararı alması üzerine hükmen galip ilan edildi. Bu sonuçla birlikte 3 puan alan Saraycıkspor, hükmen galibiyetle şampiyonluğunu ilan etti. Çardakspor, Çan Terzialanspor ve Etilispor’un sahaya çıkmamaları nedeniyle hükmen galip sayılan Saraycıkspor, puan silme cezasıyla karşılaşan diğer takımlar arasından sıyrılarak şampiyonluğunu ilan etti. Saraycıkspor, çıktığı 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 25 puan topladı ve zirvede yer aldı. Şampiyonluklarını kutlamak için Çanakkale 18 Mart Sentetik sahasında düzenlenen törende Saraycıkspor'a kupaları takdim edildi. Saraycıkspor, başarılı sezonunun ardından 1. Amatör Ligde mücadele etme hakkı elde etti.

Amatör Spo Kulüpler Federasyonu  Genel Sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar törende yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 “2023-2024 Sezonunda oynanan Büyükler 2.Amatör Lig Müsabakaları sonunda, 2.Amatör Lig B Grubunu birinci olarak tamamlayan Saraycıkspor statü gereği Büyükler 1.Amatör Lig'e yükseldi. Bir üst tura yükselen ve bu sezon sahada ter döken tüm yönetici fe sporcu arkadaşlarımızı tebrik ederim”

Muhabir: Veysel Akın Salkın