Organizasyona Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Araştırma Görevlisi Necati Karakaş gözetmenliğinden katılan Gastronomi Bölümü Aşçılık Takımı öğrencileri bireysel kategorilerde katıldı. 2 öğrenci balık kategorisinde, 1 öğrenci makarna kategorisinde ve 1 öğrenci de tatlı kategorisinde yarıştı.
Yarışmaya katılan öğrenciler ve aldıkları dereceler şu şekildedir;
Elif ÇELEBİ - Üniversite Balık - Gümüş Madalya
Şeyma Nur ÜZÜM - Üniversite Makarna - Gümüş Madalya
Öznur SAKA - Üniversite Balık - Bronz Madalya
Hozan AYKUT - Üniversite Tatlı - Merit Madalya
Haber: Fehmi Şenyiğit
Muhabir: Ersan Küçükkuru




