Yeni araç desteğinin özellikle sosyal belediyecilik hizmetlerinde kullanılacağı belirtilirken, belediyenin hizmet kapasitesinin de artırıldığı ifade edildi.
Sosyal Hizmetlerde Kullanılacak
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Atilla Öztürk, belediyeye kazandırılan yeni aracın ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerde aktif rol üstleneceğini söyledi.
Öztürk, belediyeye bağlı aşevinde hazırlanan yemeklerin vatandaşlara ulaştırılmasında yeni aracın önemli katkı sağlayacağını belirtti.
Öğrencilere Yemek Dağıtımında da Görev Alacak
Yeni aracın yalnızca sosyal yardımlarda değil, ilçedeki liseler bölgesinde eğitim gören öğrencilere yönelik yemek dağıtım hizmetlerinde de kullanılacağı açıklandı.
Bu sayede hem öğrencilere daha hızlı ulaşım sağlanacak hem de hizmetlerin daha düzenli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.
Başkan Öztürk’ten Teşekkür Mesajı
Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, hayırsever vatandaşa teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Belediyemize bir araç hibesi daha kazandırmış bulunuyoruz. Destek veren hayırsever vatandaşımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Bu tür katkılar, yerel yönetimlerin vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmasına büyük katkı sağlıyor.”




