Çanakkale’nin Kepez beldesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kepez Kitap Festivali başladı. Kepez Halk Kafe’de gerçekleştirilen açılış programına Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan da katıldı. Festivalde kitap, yazar ve edebiyat dünyası kitapseverlerle buluşacak.

Akıma kapılan eşinin başından 5 gün ayrılmadı (Video)
Akıma kapılan eşinin başından 5 gün ayrılmadı (Video)
İçeriği Görüntüle

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Kepez Kitap Festivali, düzenlenen açılış töreniyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Kepez Halk Kafe’de gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Birol Arslan’ın yanı sıra kitap ve edebiyat dünyasına ilgi gösteren vatandaşlar katıldı. Kültür, sanat ve edebiyatın bir araya geldiği festivalde, kitapseverleri dolu dolu bir program bekliyor. Festival boyunca kitapların yanı sıra farklı yazarların ve edebiyat dünyasının önemli isimlerinin vatandaşlarla bir araya gelmesi hedefleniyor.

Kitapseverlerin yeni kitaplarla tanışabileceği, yazarlarla sohbet edebileceği ve edebiyat dünyasına dair etkinliklere katılabileceği festival, Kepez’de kültür ve sanat hayatına renk katacak.

Muhabir: Ogün İnal