Tekirdağ Haberleri

tekirdağ haberleri ve güncel tekirdağ gelişmeleri, tekirdağ ile ilgili tüm video, tekirdağ fotoğrafları ve tekirdağ haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Asayiş

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde önce otluk alandan çıktığı ve daha sonra geri dönüşüm tesisine sıçradığı öne sürülen yangın birçok ilçeden görüldü.

Ulusal

Tekirdağ'da etkili olan şiddetli yağış sebebiyle istinat duvarı çöktü.

Gündem

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Tekirdağ'da öğleden sonra sağanak yağış kendini gösterdi.

Ulusal

Önceki gece yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden iki genç son yolculuklarına uğurlandı.

Gündem

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yeni evli bir çiftin evine gelen ilk su faturası, sayacın yanlış okunması sebebiyle 413 bin lira geldi.

Asayiş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi...

Ulusal

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde domuza çarpan otomobil, taklalar atarak tarlaya uçtu. Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Ulusal

Bir vatandaşa 268 bin 821 lira su faturası geldi. Bir aylık gelen su faturası karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, “Siz beni...

Ulusal

Tek şarjla 100 kilometre gidebiliyor. Kırık sıralar ve eski makam koltukları arabaya malzeme oldu…

Ulusal

Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi'nde yağmur suyu hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 2 işçi kurtarıldı.

Asayiş

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile parasında yaşanan kovalamaca vatandaşların objektifine yansıdı.

Asayiş

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde, ayrıldığı eşinin kardeşini takip eden bir kişi, kayınbiraderini sokak ortasında vurdu.