Kadın Haberleri

Kadın haberleri ve güncel Kadın gelişmeleri, Kadın ile ilgili tüm video, Kadın fotoğrafları ve Kadın haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Gündem

"Ay Dansı Kadın Çemberi" adıyla gerçekleştirilecek bu özel buluşmada, Çanakkaleli kadınlar mistik dans eşliğinde dolunayın enerjisini paylaşacaklar.

Gündem

Çanakkale Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü münasebetiyle Çanakkaleli kadın çiftçilerle bir araya geldi.

Gündem

Çanakkale’de, kadınların vahşice katledenlere karşı tepkiler devam ediyor.  Bir tepki de  İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH)  verdi.

Gündem

Çanakkale’de bir mağaza çalışanları siyah giyerek tepkilerini göstererek farkındalık oluşturularak dikkat çektiler.

Asayiş

Yolun karşısına geçmeye çalışan kadın, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş

12 gündür kayıp olan 21 yaşındaki kadın, ormanlık alanda ölü bulundu. Öte yandan ölü olarak bulunan Pelin Karaca’nın erkek arkadaşı...

Gündem

Çanakkale Kadın Platformu öncülüğünde İskele Meydanı'nda bir araya gelen kadınlar, kadınlara yönelik taciz, şiddet, darp ve cinayetleri protesto etti.

Asayiş

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kadın cami bahçesinde ölü olarak bulundu.

Asayiş

18 günlük evli olduğu öğrenilen kadın, evinde ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.

Asayiş

Seyir halindeki bir araçta yangın çıktı. Kadın sürücü aracı sağa çektikten sonra çocuğuyla birlikte aşağı inerken, ön tarafından alevlerin yükseldiği...

Asayiş

Çanakkale’de meydana gelen trafik kazası, hem sürücüyü hem de diğer araç sahiplerini zor durumda bıraktı.

Gündem

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun Köyü’nde üreticilerle bir araya geldi.