Hazırlık Haberleri

hazırlık haberleri ve güncel hazırlık gelişmeleri, hazırlık ile ilgili tüm video, hazırlık fotoğrafları ve hazırlık haberleri Çanakkale Boğaz Gazetesi sitemizde


Spor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde İsveç ekibi Elfsborg ile evinde oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Gündem

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de 20 Ekim Pazar günü Samsunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında deplasmanda Letonya ekibi FC RFS ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Gündem

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk, Ergen, Kadın ve Üreme Sağlığı (ÇEKÜS) Birimi, gebelere yönelik önemli bir eğitim programı gerçekleştirdi.

Spor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Ajax ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Bu yıl Çanakkale’yi Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil edecek olan Ezinespor Hazırlık maçlarında  adeta fırtına estiriyor.

Spor

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi'nde 9 Eylül Pazartesi günü İzmir'de İzlanda ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Cardiff'te yaptığı antrenmanla...

Sağlık

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala uzmanlar, okul çantalarıyla ilgili uyarılarda bulundu.