Çanakkale'nin Lapseki ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü coşkulu etkinliklerle kutlandı. Bu özel günde sahne alan ünlü şarkıcı İrem Derici, muhteşem performansıyla Lapsekililere ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yeni Kordon'da Unutulmaz Bir Konser
Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, ünlü sanatçı İrem Derici Yeni Kordon'da sahne aldı. Konseri Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, Lapseki Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emrah Toprak, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Etkinlikte konuşan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Lapseki'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yıl dönümü kutlama programları çerçevesinde son programımız olan konser programındayız. Ben öncelikle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hakkın rahmetine kavuşan gazilerimize rahmet ve minnet diliyorum. Yaşayan gazilerimize de ömür boyu sağlık ve sıhhat diliyorum. Bizler sizler için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışma arkadaşlarımızla, teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle beraber Lapseki için ne yapabiliriz. Lapseki'yi daha iyi yerlere nasıl getirebiliriz çabası içindeyiz. Sizlerin destekleriyle beraber dün olduğu gibi bugün de çalışmalarımız devam ediyor. Bundan sonra da aynı şekilde Lapseki için sizler için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Teşekkür ve Plaket
Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İrem Derici'ye teşekkür ederek plaket ve hediye takdim etti. İrem Derici ise Lapsekililerin coşkulu ilgisi karşısında duygusal anlar yaşadı.İrem Derici, sahne performansıyla Lapseki halkını coşturdu. Kendi şarkılarının yanı sıra popüler pop şarkılarına da yer veren Derici, sempatik tavırları, esprileri ve enerjisiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Haber: Senem Erdem İnal
 


Kaynak: İHA