Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Invamar Danışmanlık iş birliği ile Dijital Bağlı Dünya-IoT Olasılıklarını Keşfetme” semineri yapıldı.

22 Mayıs 2023 Pazartesi “Dijital Bağlı Dünya-IoT Olasılıklarını Keşfetme” seminerinde, Teknoloji ve Tasarım Mühendisliği gibi konular hakkında bilgiler anlatıldı. Biga Ticaret ve Sanayi Odası ve Invamar Danışmanlık iş birliği ile yapılan seminer bir buçuk saat sürdü. Biga TSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde Invamar Kurucusu / Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Mühendisi Merve Aydıner, IoT nedir,  loT hangi alanlarda var ve nesnelerin interneti alanında bilgiler verdi. Seminer loT pazarı hakkında avantaj ve dezavantajlarını konu alan sunum ile sona erdi. 

Seminer sonunda bir açıklamada bulunan Biga TSO Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır; “Yapmış olduğu sunum ve değerli bilgilendirmeleri için Invamar kurucusu Merve Aydıner’e teşekkür ediyorum. Böylesi önemli bir konuda Odamız üyelerini bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla önümüzdeki dönemde kendilerini bir kez daha Odamızda ağırlamak istiyoruz.” dedi.
 
Haber:  Vaysel Salkın Akın