Tarihi Han’da Ramazan Buluşması
İftar programı, beldenin önemli tarihi yapılarından biri olan Çardak Tarihi Han’da gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu programda vatandaşlar, Ramazan ayının manevi atmosferini birlikte yaşama fırsatı buldu.
Programa Lapseki Belediye Başkanı Atilla Öztürk, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci başta olmak üzere çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Kurulan iftar sofralarında birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları ön plana çıktı.
Programda konuşan Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, “Bu akşam Çardak Belediyesi olarak iftar programındayız. Çardak Tarihi Hanımızda bu akşam misafirlerimizle buluşuyoruz. Hepinizin Ramazanı hayırlı olsun. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin” dedi.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında, Ramazan ayının manevi atmosferi içerisinde samimi sohbetler gerçekleştirildi. Katılımcılar aynı sofrada buluşarak hem iftar yaptı hem de Ramazan’ın dayanışma ruhunu birlikte yaşadı.




