Dünkü raporlarında Çanakkale için sıcaklıkları artacağını duyuran Meteoroloji, bugün yayınladığı tahminlerinde ise Çanakkale için yağmur beklentilerine yer verirken bu durum bir sürpriz olarak karşılandı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü 19 Mayıs Pazar ve 23 Mayıs Perşembe günlerini kapsayan 5 günlük hava tahminlerini kısa bir süre önce internet sitesi üzerinden paylaştı. Buna göre yarın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramın kutlayacağımız Pazar günü Çanakkale’de sağanak yağışların beklendiği görüldü. Gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde de düşmesi tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları ise en düşük 17 en yükse 26 derece olacak.

Bir günlük yağmur etkisi ardından yeni haftanın ilk günü 20 Mayıs Pazartesi hava açık olacak. Salı ve Çarşamba günleri de hava durumunun aynı şekilde olması bekleniyor. Ancak sıcaklıklar 30 derecelere çıkabilecek. 23 Mayıs Perşembe günü için ise Çanakkale şehir merkezinde yeniden yağmur görülme ihtimali var. Diğer tüm ilçelerde ise günün çok bulutlu geçmesi öngörülüyor.

ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak ÇOMÜ ilk defa bu sene o bölüme dört farklı programda öğrenci alacak

Editör: Boğaz Gazetesi