Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu? Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu?

Çanakkale merkez ve ilçelerini bu hafta etkisini gösterirken Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden hava tahminlerini yeniledi. Çanakkale'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava  sıcaklıkları bu haftaiçi ile birlikte çöl sıcaklıklarına bırakıyor. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre,  Çanakkale merkezde 12 Haziran Çarşamba (yarın)  gününden itibaren hava sıcaklarıkları yükselerek çöl sıcaklıklarına bırakarak kenti etkisi altına alacak.  14 Haziran Cuma gününe kadar kentteki sıcak hava sürerken en düşük sıcaklık 23 derece, en yüksek sıcaklık ise merkez 35 derece olacak.14 Haziran Cuma gününden itibaren ise çöl sıcaklıkları etkisini yitirecek.

Çanakkale'nin İlçelerinde Hava Durumu
Çanakkale merkezde hava sıcakları çöl sıcaklarına bırakırken , Çanakkale'nin ilçelerinde de hava termometreler 40 dereceyi gösterek.  Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre,  Yenice, Lapseki, Biga, Bayramiç ve Ezine'de hava sıcaklıkları 12 Haziran Çarşamba (yarın)  gününden itibaren 39 ila 40 derecelerle en yükseği bulacak. Çan ve Yenicede ise termometreler 41 derece ile rekor kıracak. 

AsasasasAsasasaasasa

Muhabir: Veysel Akın Salkın