Gökçeada İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Düzeltme İlanı
Gökçeada İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Düzeltme İlanı
İçeriği Görüntüle

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre Çanakkale genelinde yağışlı hava etkisini sürdürecek. 5 Kasım Çarşamba günü başlayan gök gürültülü sağanak yağışlar, perşembe ve cuma günleri de aralıklarla devam edecek. Cumartesi itibarıyla gökyüzü kısmen açacak, kent genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

Merkezde gök gürültüsüyle gelen yağış

Çanakkale merkezde 5 ve 6 Kasım günleri gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları 13 ila 20 derece arasında seyredecek. 7 Kasım Cuma günü sağanak yağışın etkisini sürdürmesi, hafta sonu ise parçalı bulutlu bir gökyüzüyle sıcaklıkların 22 dereceye kadar yükselmesi tahmin ediliyor.

Ayvacık, Bayramiç ve Biga’da sisle karışık sağanak

Ayvacık’ta çarşamba günü gök gürültülü sağanak beklenirken, perşembe günü sisli hava etkili olacak. Cuma gününden itibaren bulutlar dağılacak, hafta sonu parçalı bulutlu ve 20 derece civarında bir hava hakim olacak.

Bayramiç’te de 5 Kasım Çarşamba günü sağanak yağışla başlayan hava, perşembe günü sisli, cuma günü ise tekrar yağışlı geçecek.

Biga’da çarşamba günü yağışlı hava görülürken, perşembe ve cuma günleri sağanak geçişleri bekleniyor. Sıcaklıklar 9 ila 22 derece arasında değişecek.

Bozcaada ve Gökçeada’da rüzgarlı ve yağışlı günler

Adalarda da hava durumu kasım ortasında hareketleniyor. Bozcaada’da çarşamba günü gök gürültülü sağanak etkili olacak. Perşembe günü sisli, cuma günü çok bulutlu, hafta sonu ise parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor.

Gökçeada’da da benzer şekilde 5 Kasım’da yağış, 6 Kasım’da sis, 7 Kasım’da çok bulutlu bir gökyüzü, hafta sonu ise 21 dereceye ulaşan sıcaklıklarla parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Çan, Eceabat, Ezine ve Gelibolu’da ıslak hafta

Çan ilçesinde 5 ve 6 Kasım günleri sağanak yağış etkili olacak. 7 Kasım’da çok bulutlu, hafta sonunda parçalı bulutlu bir gökyüzü tahmin ediliyor.

Eceabat’ta çarşamba günü gök gürültülü sağanak beklenirken, perşembe sisli, cuma çok bulutlu, hafta sonu ise açık hava hakim olacak.

Ezine’de 5 Kasım’da gök gürültülü sağanak görülecek, perşembe sisli, cuma çok bulutlu, cumartesi itibarıyla parçalı bulutlu bir hava öne çıkacak.

Gelibolu’da da durum benzer: Çarşamba günü gök gürültülü yağış, perşembe sisli, cuma çok bulutlu, hafta sonu ise 22 derece civarında parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

Lapseki ve Yenice’de de yağış geçişleri

Lapseki’de 5 Kasım’da gök gürültülü sağanak, 6 Kasım’da sis, 7 Kasım’da çok bulutlu, hafta sonunda ise parçalı bulutlu bir gökyüzü tahmin ediliyor.

Yenice’de çarşamba ve perşembe günleri yağış etkili olacak, cuma günü sisli, hafta sonu ise 23 dereceye kadar çıkan sıcaklıklarla birlikte parçalı bulutlu hava öne çıkacak.

Hafta sonu güneş yüzünü gösterecek

Meteoroloji verilerine göre 8 Kasım Cumartesi ve 9 Kasım Pazar günleri Çanakkale genelinde yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte kentte hafta sonu açık hava ve parçalı bulutlar hakim olacak.

I M G 2848-1

Muhabir: Ogün İnal