Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve 272 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Bisiklet Yol Şampiyonası, Aksaray’da yapıldı. Bu prestijli yarışmaya katılan Gelibolu Spor Kulübü Sporcuları, üstün performansları ile dikkat çekti. Yarışmada, Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan Yağmur Ecrin Çolakoğlu, birinci olarak altın madalya kazandı. Aynı kategoride yarışan 15 yaş bisiklet takımı ise Türkiye ikincisi oldu. Bu kategorideki diğer sporcular da önemli başarılar elde etti; Hanife Beyaz 14., Masal Zeynep Dertop ise 18. sırada yarışmayı tamamladı.

Zamana Karşı Yol Yarışı Müsabakası
186 sporcunun mücadele ettiği zamana karşı yol yarışı müsabakasında, Gelibolu Spor Kulübü’nün Yıldız Kızlar kategorisindeki sporcuları büyük başarılar elde etti. Yağmur Ecrin Çolakoğlu yine birinci olarak altın madalya alırken, Hanife Beyaz 13., Masal Zeynep Dertop ise 15. sırada yarışı tamamladı. 272 bisikletçinin katıldığı 36 kilometrelik Uzun Yol Yarışında, Yıldız Kızlar kategorisinde yarışan Yağmur Ecrin Çolakoğlu birinci oldu. Hanife Beyaz 13. ve Masal Zeynep Dertop ise 15. sırada yarışı bitirdi. Bu sonuçlar, Gelibolu Spor Kulübü’nün başarısını bir kez daha kanıtladı.

Takım Sıralamasında İkincilik
Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonası Takım Sıralaması'nda Gelibolu Spor Kulübü, ikinci olarak şampiyonayı başarı ile tamamladı. Antrenör Halil Tuna önderliğinde yarışmaya katılan Çanakkaleli sporcular, 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Muhabir: Veysel Akın Salkın