Bu yılki hedefi 2 kiloluk domates Bu yılki hedefi 2 kiloluk domates

Çanakkale’den yola çıkan Murat Tecimen, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV ve lösemi hastası çocuklar için toplumda farkındalık yaratmak amacıyla 27 Mayıs Pazartesi günü sabahın erken saatlerinde bisikletiyle Denizli'ye doğru pedal çevirmeye başladı. Sabahın erken saatlerinde olmasına rağmen, Murat Tecimen’i uğurlamak için yoğun bir kalabalık toplandı. Çanakkale halkı, dostları ve bisiklet tutkunları, Tecimen’i Troya Atı önünden coşkuyla uğurladı. Etkinliğe katılanlar, Tecimen’in yanında olduklarını göstererek ona destek verdiler.

Lösemi Farkındalığı İçin Anlamlı Yolculuk
Murat Tecimen, bu anlamlı yolculuğuyla lösemi hastası çocukların sesi olmak ve toplumda lösemi konusunda farkındalık yaratmak istediğini belirtti. Tecimen, "Lösemi değil, sevgi ve iyilik bulaşıcı olsun. Belki yaşları küçük ama verdikleri mücadele çok büyük. Bu mücadelede lösemili çocukların sesi oldukları için tüm katılımcılara teşekkür ediyorum," dedi.

Tecimen’in bisiklet yolculuğu, Çanakkale’den Denizli’ye kadar sürecek. Bu zorlu yolculuk, lösemi hastası çocukların yaşadığı mücadeleleri ve ihtiyaç duydukları desteği simgeliyor. Tecimen, yolculuğu boyunca çeşitli duraklarda halkla buluşarak lösemi hakkında bilgilendirme yapacak.

Muhabir: Şahver Banu Çağlak