Çanakkale'de lüks oldu! Çanakkale'de lüks oldu!

Açılışa Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve birçok davetli katıldı. Aleyna Kabadayı Beslenme ve Diyet Uzmanlığı Ofisi'nin açılışında yoğun bir katılım vardı. Açılışta konuşma yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Aleyna Kabadayı, "Bugün burada sizlere hayallerime giden bu uzun yolda attığım ilk ve en büyük adım olan diyetisyenlik ofisinin açılışında karşılamaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bu süreçte maddi manevi desteklerini esirgemeyen aileme, bilgileri ile yolumu aydınlatan değerli hocalarıma, gelen gelemeyen destekleriyle yanımda olan herkese, bugün burada bir kadın olarak kendi ayaklarım üzerinde durmanın gururunu yaşatan Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e minnetlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Beslenme sadece açlık duygusunu bastırmak değildir. Beslenme bireyin sağlığını bütünüyle etkileyen, koruyan, geliştiren bilinçli bir davranıştır. Diyetisyenlik mesleğinin gereğini yerine getireceğime, meslek hayatım boyunca bireyin sağlığını ve mutluluğunu kendime öncelik belirleyeceğime ve her zaman daha iyisini başarmak için çabalayacağıma siz değerli misafirlerin huzurunda söz veriyorum" dedi.
Konuşmaların ardından katılımcılar, Aleyna Kabadayı Beslenme ve Diyet Uzmanlığı Ofisi'nin açılış kurdelesini kestiler. Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve diğer davetliler, yeni ofisin hayırlı olması dileklerini ilettiler.
Bu yeni ofis, Çanakkale'de sağlıklı beslenme ve yaşam tarzının yaygınlaşmasına katkı sağlayacak önemli bir merkez olacak.

Muhabir: Senem Erdem İnal