Yarışlarda, Optimist, Ilca ve Techno 293 sınıflarında mücadele eden toplam 44 sporcu, kıyasıya rekabet etti.

Şampiyon Galatasaray'ın en medyatik 11'i belli oldu
Şampiyon Galatasaray'ın en medyatik 11'i belli oldu
İçeriği Görüntüle

Yarışlara İÇDAŞ Spor Kulübü ve Çanakkale Yelken Kulübü’nden sporcular katıldı. Ev sahibi kulüp olan İÇDAŞ Spor Kulübü, yarışları 6 birincilik, 6 ikincilik, 4 üçüncülük, 1 dördüncülük ve 2 beşincilik madalyası ile tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

Protokol Ödül Töreninde Buluştu

18 Mayıs Pazar günü düzenlenen ödül törenine; Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Ömüt, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Firuz Erdil, İÇDAŞ Spor Kulübü Başkanı Fuat Erkan Tekin, Çanakkale Yelken Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Tezel ve çok sayıda veli katıldı. Dereceye giren sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

İÇDAŞ Spor Kulübü, ev sahipliği yaptığı bu anlamlı organizasyonda hem sporcu hem de kulüp başarısıyla dikkat çekti. Yarışlar, sporculara unutulmaz anlar yaşatırken, Çanakkale’de yelken sporunun gelişimine de önemli katkı sağladı.

Muhabir: Murat Yüksel