Çanakkale’de yıllardır organ bağışı konusunda yaptığı çalışmalarla söz ettiren, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) Ünitesi Sorumlu Hekimi Uzman Dr. Azem Ülkü’nün ağabeyi Hakkı Ülkü yaşama veda etti.
Üç dönem Aliağa Belediye Başkanlığı ve bir dönem CHP'den İzmir Milletvekilliği yapan Hakkı Ülkü'nün uzun bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı.
Acı haberi sosyal medya hesaplarından duyuran Dr. Azem Ülkü, “Abim Hakkı Ülkü'yü kaybettik. Hayatı boyunca üstlendiği görevlerde, sorumluluk bilinciyle ve insanlara dokunma isteğiyle çalıştı. Onu; emeği, duruşu ve geride bıraktığı izlerle hatırlayacağız” cümlelerini kurdu. Çok sayıda kişi Dr. Ülkü’nün acısını paylaşarak, mesajlarıyla taziyelerini iletti.
Hakkı Ülkü'nün cenazesi 22 Ocak Perşembe günü İzmir Karşıyaka Beşikçioğlu Camii'nden öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak.






