Eceabat Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, çocukların aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirmelerini sağladı.

Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’nin de katıldığı şenlik, rengarenk uçurtmaların gökyüzünde dans ettiği bir manzaraya sahne oldu.

Çanakkale’de belediyeye ait konut ve işyerleri satışa çıkıyor
Çanakkale’de belediyeye ait konut ve işyerleri satışa çıkıyor
İçeriği Görüntüle

Çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte uçurtma yapma fırsatı buldu. Eğlenceli bir atmosferde gerçekleştirilen etkinlik, çocukların hayal güçlerini kullanarak kendi uçurtmalarını tasarlamalarına imkan tanıdı.

Havanın da güzel olmasıyla birlikte, etkinlik boyunca çocuklar, aileleriyle birlikte yaptıkları uçurtmalarını gökyüzüne gönderdiler.

Renkli uçurtmalar, Eceabat’ın pitoresk manzarasında görsel bir şölen oluşturdu. Uçurtmaların havada süzülmesiyle birlikte, katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Eceabat Belediyesi, şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada, “Belediyemizin düzenlemiş olduğu Uçurtma Şenliği programı, Belediye Başkanımız Saim Zileli, değerli halkımız ve miniklerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir. Bu tür etkinliklerin çocukların gelişimine katkı sağladığını ve aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirmelerini sağladığını görmek bizleri mutlu etmektedir. Nice şenliklerde görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte renkli uçurtmaların yanı sıra, aileler de birlikte vakit geçirerek birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

Şenlik, tüm katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu.

Muhabir: Ogün İnal