Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu? Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu?

Okuma bayramı etkinliğine, Kaymakam Salih Sak, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Ali Enver İnanç, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Renkli anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler, çeşitli gösteriler ve halk oyunlarıyla yeteneklerini sergilediler. Ayrıca, öğrenciler tarafından seslendirilen şiirlerle de etkinlik renklendirildi. Etkinlikte, bu yıl okula başlayan ve eğitimdeki bir yılını geride bırakan minik öğrencilere Kaymakam Salih Sak tarafından okuma belgeleri takdim edildi. Bu belgeler, öğrencilere okuma alışkanlığı kazanmaları ve eğitim hayatlarına başarılı bir şekilde devam etmeleri için moral ve motivasyon sağladı.

Eğitimde İlk Yılın Gururu
Okuma bayramı etkinliği, hem öğrenciler hem de veliler için gurur verici anlar yaşattı. Minik öğrencilerin gösterdikleri performanslar ve edindikleri okuma alışkanlığı, eğitimdeki ilk yıllarında büyük bir başarı elde ettiklerini gösterdi. Etkinlik, öğrencilerin eğitim hayatlarına olumlu bir başlangıç yapmalarını sağlayarak geleceğe umutla bakmalarını sağladı.

Muhabir: Senem Erdem İnal