Ağı Dağı Kuşça Memba Suyu Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ömer Darıcı, ana boru hattında meydana gelen patlak nedeniyle sokak çeşmelerine su verilemeyeceğini açıkladı.

Yaşanan arıza nedeniyle kent genelinde sokak çeşmelerinin yaklaşık iki gün boyunca akmayacağı belirtilirken, ekiplerin sorunun giderilmesi için yoğun bir çalışma yürüttüğü ifade edildi. Başkan Darıcı, arızanın en kısa sürede onarılması için teknik ekiplerin sahada olduğunu vurguladı.

Pazar Günü Su Verilmesi Planlanıyor

Çanakkale'de saatte 90 kilometreye ulaşabilir
Çanakkale'de saatte 90 kilometreye ulaşabilir
İçeriği Görüntüle

Ağı Dağı Kuşça Memba Suyu Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ömer Darıcı verdiği bilgide na boru hattında meydana gelen patlak nedeniyle sokak çeşmeleri 2 gün akmayacağını belirtti.

Arızayı gidermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Darıcı, pazar günü suyu vereceklerini, bir aksilik olursa pazartesiye sarkabileceğini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi