Ezine ilçesine bağlı Geyikli Belediyesi tarafından hayata geçirilecek “Semt Lokantası Aş Evi” projesi kapsamında 4 çeşit yemek 100 TL’den satışa sunulacak.
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda vatandaşların uygun fiyatla yemek yiyebilmesi için Geyikli Semt Lokantası Aş Evi projesini hayata geçireceklerini duyurdu.
4 Çeşit Yemek 100 TL Olacak
Başkan Oruçoğlu yaptığı açıklamada, semt lokantasında 4 çeşit sıcak yemeğin 100 TL fiyatla vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Projenin kısa süre içerisinde Geyikli merkezde faaliyete başlayacağı ifade edildi.
İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz Yemek
Projede sosyal destek uygulamasının da yer alacağını belirten Başkan Oruçoğlu, muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlara her gün ücretsiz sıcak yemek dağıtımı yapılacağını açıkladı. Hazırlanan yemeklerin ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar ulaştırılacağı bildirildi.
“Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Hizmete Sunacağız”
Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Her şey vatandaşımız için sosyal belediyecilik anlayışıyla Geyikli Semt Lokantası Aş Evi’ni hayata geçiriyoruz. 4 çeşit nefis yemek 100 TL’ye tüm vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Muhtaç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza her gün ücretsiz sıcak yemek evlerine teslim edilecek. Söz verdiğimiz gibi en kısa zamanda Geyikli merkezde faaliyete geçecek. Şimdiden Geyiklimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”
Vatandaşlara Uygun Fiyatlı Yemek Hizmeti
Hayata geçirilecek semt lokantası projesiyle hem uygun fiyatlı yemek hizmeti sunulması hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal destek sağlanması hedefleniyor. Projenin özellikle dar gelirli vatandaşlar için önemli bir destek olması bekleniyor.





