Lider Geliboluspor’un Ayvacık Belediyespor karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet, zirve yarışındaki iddiasını güçlendirirken, Bigaspor ise hükmen kazandığı maçla takibini sürdürdü.

GELİBOLUSPOR LİDERLİĞİNİ PERÇİNLEDİ

"İki Türk final oynadık, bir ilki yaşadık" "İki Türk final oynadık, bir ilki yaşadık"

Haftanın en dikkat çeken mücadelesinde, Geliboluspor, Ayvacık Belediyespor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 40’a yükseltti. Bu sonuçla, Geliboluspor zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

BIGASPOR HÜKMEN GALİP, BOZCAADASPOR MAÇI TATİL EDİLDİ

Ligden çekilen Çanakkale Dardanelspor karşısında Bigaspor, 3-0 hükmen galip sayıldı ve 38 puana ulaşarak liderlik yarışına devam etti. Öte yandan, Bozcaadaspor ile Hastanebayırıspor arasında oynanan maç, 63. dakikada Hastanebayırıspor'un sahadan çekilmesi nedeniyle tatil edildi. Müsabakanın sonucu hakkında nihai kararın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

GOL YAĞMURU YAŞANDI

Hafta boyunca oynanan diğer karşılaşmalarda gol düellosu yaşandı.
Çanakkalespor, Gümüşçayspor'u 2-0 mağlup etti.
Kepezspor, Evreşespor karşısında 4-0’lık net bir skorla galip geldi.
Gelibolu Aydoğanspor, Kepez Hamidiye'yi deplasmanda 5-1'lik farklı bir skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

PUAN DURUMU NETLEŞTİ

17. hafta sonunda zirvede yer alan takımlar şöyle sıralandı:
- Geliboluspor - 40 puan
- Bigaspor - 38 puan
- Gelibolu Aydoğanspor - 37 puan
- Bozcaadaspor - 35 puan

Süper Amatör1

HAFTANIN SONUÇLARI
- Bigaspor 3-0 Çanakkale Dardanelspor (Hükmen)
- Çanakkalespor 2-0 Gümüşçayspor
- Kepezspor 4-0 Evreşespor
- Bozcaadaspor - Hastanebayırıspor (63. dakikada tatil edildi)
- Ayvacık Belediyespor 0-2 Geliboluspor
- Kepez Hamidiye 1-5 Gelibolu AydoğansporSüper Amatör2

Şampiyonluk yarışında heyecan her geçen hafta artarken, 18. hafta mücadeleleri de büyük bir merakla bekleniyor! 

Muhabir: Murat Yüksel