Kasım ayının ortasında Çanakkale’nin serinleyen kıyı hattında alışılmadık bir görüntü ortaya çıktı. CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, mevsimin soğukluğuna rağmen Çanakkale Boğazı’nda denize girerken çekilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Çanakkale’de ikinci bir duyuruya kadar kapatılıyor
Çanakkale’de ikinci bir duyuruya kadar kapatılıyor
İçeriği Görüntüle

Boğazın üzerinde etkili olan keskin rüzgâr ve dalgalı su yüzeyi, paylaşımın dikkat çekici yönlerinden biri oldu. Milletvekilinin, kışa yaklaşan havaya rağmen kısa süreli yüzme anlarını kayda alması ve bunu takipçileriyle paylaşması kentte geniş yankı buldu.

Paylaşımdaki görüntülerde, boğazın karakteristik akıntısı ve soğuk suyun oluşturduğu berrak tonlar öne çıkarken, milletvekilinin suya girip çıkarken sergilediği doğal ifadeler de dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgi gösterdiği paylaşım, Çanakkale’de günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Muhabir: Ogün İnal