Haziran ayının başlamasıyla birlikte Çanakkale adeta tam anlamıyla yaza giriş yaptı. Hava sıcaklıklarında artış ciddi derecede gözlendi. Hafta sonu sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar deniz sezonunu da açtı. Serinlemek isteyen gölgelik alanları tercih etti. Meteoroloji ise yeni hafta tahminlerinde sıcaklıkların daha da artacağını duyurdu.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, 3 Haziran Pazar ve 7 Haziran Cuma günlerini kapsayan 5 günlük hava tahminlerini kısa bir süre önce yayınladı. Buna göre Çanakkale’de sıcaklıklar hissedilir derecede yükselişini sürdürecek.

Yarın ( 3 Haziran Pazartesi) Çanakkale kent merkezinde sıcaklık en düşük 19 en yüksek 34 derece olacak. Bayramiç’te 38 dereceleri çıkması beklenen sıcaklıklar, bu ilçede 4 Haziran Salı günü 40 dereceyi bulacak. Diğer ilçelerde de 38 dereceler civarına çıkacak. Kent merkezinde ise yine 34 derece olacak. 5 Haziran Çarşamba ve 6 Haziran Perşembe günleri birkaç derecelik azalma olacak. 7 Haziran Cuma ise 31 dereceye kadar inecek. Aynı gün bazı ilçelerde sağanak yağışların da görülmesi bekleniyor. Ayvacık, Bayramiç ve Ezine’ye yağmur düşme ihtimali var.  

Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu? Feribot yolu hız sınırı değişti! Feribot yolu hız sınırı kaç oldu?

Muhabir: Veysel Akın Salkın