Bozcaada Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Elbir Uslu, Mevlid Kandili kapsamında ada sakinlerini evlerinde ziyaret ederek yeni doğan Zeynep bebeğe de sürpriz yaptı.
Bozcaada’da Mevlid Kandili, yalnızca camilerde değil evlerde de manevi bir coşku ile kutlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Elbir Uslu, Kandil vesilesiyle ada sakinlerini evlerinde ziyaret ederek hem hayırlı kandil dileklerini iletti hem de samimi sohbetlerde bulundu. Ziyaretler sırasında en dikkat çekici anlardan biri, yeni doğan Zeynep bebeğe yapılan sürpriz oldu. Uslu, minik Zeynep’e sağlıklı ve mutlu bir ömür dileyerek özel hediyesini takdim etti. Ziyaret sırasında, aile ile sohbet eden Başkan Yardımcısı, Bozcaada’da hem manevi hem de sosyal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Bu ziyaretler, Bozcaada’da devlet ve vatandaş arasındaki gönül birlikteliğini güçlendiren önemli bir örnek olarak öne çıktı.